Sponsrat innehåll

5 saker du inte visste om Zinfandel

Zinfandel - Enjoy Wine
Konsumtionen av Zinfandel har fullkomligt exploderat de senaste åren och vi svenskar verkar aldrig få nog av den kaliforniska druvan. Här är 5 saker du inte visste om Zinfandel. Druvan från soliga Kalifornien har varit en av de mest populära och välkända i Sverige de senaste åren. Här delar Jonas Hillergren från amerikanska vinproducenten Gnarly Head med sig av...
Sponsrat innehåll

Italienska viner framtagna med passion och kärlek

Italienska viner - Italy Gross
2012 var Erik Molin och hans fru Susanne på en vinresa i Barolo, Italien. De besökte då den familjeägda vingården som de alltid besökte på deras resor, nämligen Cascina Rocca.
Sponsrat innehåll

Förbättra matupplevelsen med rätt vin- och matval

Vi svenskar är bevisligen mycket intresserade av matlagning med våra älskade matlagningsprogram. Anne Johanne Korsnes är norskan som sadlade om ...
Sponsrat innehåll

3 favoriter från Gussalli Berettas vingårdar

Gussalli Berettas vingårdar
Med ursprung i den norditalienska staden Gardone val Trompia är Beretta sedan 1526 ett namn mer känt för sin vapentillverkning än sin vinproduktion — men detta är på väg att ändras.
Sponsrat innehåll

Ny vinkultur med lyxigt alkoholfritt vin

MRG Wines och Richard Julin
Våren är den tid då de flesta nyårslöften ska införlivas och bland de vanligaste hittar vi en önskan om en sundare livsstil inför sommaren.
Sponsrat innehåll

Italienska bubblor enligt klassisk champagnemetod allt populärare

Enjoy Wine Spirits - Rotari
Italienskt bubbel enligt champagnemetoden blir allt populärare i Sverige. Ett vin som växer extra mycket är Rotari från norra Italien.
Sponsrat innehåll

Stjärnkocken: ”Äntligen ett alkoholfritt bubbel som smakar riktigt bra”

Goda bubblor No 1
Nu har stjärnkocken Fredric Andersson inlett ett nytt samarbete med det svenska företaget GodDryck.
Sponsrat innehåll

Njut av Solens Vin från italienska klacken

Tillsammans med lokala vinmakare framställer mat- och vinkännaren Bo Hagström det välkända Solens Vin där alla druvor plockas för hand, klase för klase.
annons: